Slusari: Platforma „DA” rămâne activă și vom munci cu respectarea tuturor măsurilor de precauție

Slusari: Platforma „DA” rămâne activă și vom munci cu respectarea tuturor măsurilor de precauție

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari își cere scuze de la cetățeni pentru „unii colegi care nu s-au prezentat la ședința Parlamentului”, transmite OFICIAL.

În cadrul unei declarații de presă, Alexandru Slusari a menționat că prin asemenea comportament este discreditată instituția parlamentară.

„Fiecare cetățean poate întreba deputații de ce multe autorități au muncit, iar cei aleși de popor au abandonat activitatea. Noi nu avem încă suficiente mandate pentru a schimba lucrurile în țară, dar oricum, chiar dacă am avut alt comportament, am muncit zilnic, am respectat măsurile de protecție. Cu asemenea abordare a deputaților nu vom convoca ședințele până la anul nou. În numele deputaților sau cel puțin a fracțiunii Platforma „DA” ne cerem scuze de la oameni pentru abordarea iresponsabilă a unor colegi ai noștri, chiar dacă nu avem deloc tangență cu ei, noi reprezentăm această instituție și ținem la imagine. Platforma „DA” rămâne activă și vom munci cu respectarea tuturor măsurilor de precauție”, a spus Alexandru Slusari.

Cristina Parfeni

Share