Slusari: APP trebuie să informeze societatea ce se întâmplă la „Franzeluța”

Slusari: APP trebuie să informeze societatea ce se întâmplă la „Franzeluța”

Fostul deputat, Alexandr Slusari, spune că Agenția Proprietății Publice ar trebui să informeze societatea ce se întămplă la Franzeluța, informează OFICIAL.

Slusari spune că a trecut o lună și nu se știe ce-i cu concursul pentru ocuparea funcției de director al întreprinderii.

„Cu multă întărziere la cea mai mare întreprindere de panificație a fost anunțat concurs pentru funcția de director. 26 septembrie a fost termenul limită pentru depunerea dosarelor. Pe 5 octombrie a fost un anunț despre 4 candidați, care au fost admiși pentru etapa a doua.

De atunci a trecut aproape o lună și este liniște suspectă. În lipsa informației oficiale toți se alimentează cu zvonuri insistente precum că concursul este anulat din cauza avizului negativ de la SIS pentru toți sau pentru majoritatea candidaților”, spune Slusari.

Slusari spune că dacă este așa, atunci societatea trebuie informată.

„Atunci nu e clar de ce acest aviz nu a fost aplicat din start și cum a fost posibil ca candidații cu asemenea concluzii de la SIS au trecut la următoarea etapă de concurs.

Colectivul de muncă este bulversat și are suspeciuni că se dorește impunerea unui anumit candidat și privatizarea rapidă a întreprinderii. Cred că tăcerea autorităților este nepermis de lungă și aduce doar minus valoare în raport cu societate”, spune Slusari.

Share