Silvia Radu: Vreau să anunț, foarte clar, că nu am de gând să mă retrag din campania electorală

Silvia Radu: Vreau să anunț, foarte clar, că nu am de gând să mă retrag din campania electorală

Candidatul independent la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Silvia Radu, în cadrul unei conferințe de presă, a vorbit despre acțiunile candidaților din campania electorală, cât și despre retragerea ei din cursa electorală, informează Oficial.

„Am observat că, în ultima vreme, campania murdară la adresa mea s-a intensificat. Mai mult ca atât, sună oamenii din numele meu făcând farse. În ultima vreme s-au înmulțit minciunile, astfel au apărut troli ai partidelor pentru a mă denigra. Aceștia aruncă informații în spațiul public pentru a mă denigra. Am văzut că în această campanie electorală, politicienii între ei nu se prea atacă, astfel toți candidații au o singură țintă și această singură țintă se numește Silvia Radu. Văd, pentru prima dată, că partidele politice au găsit un singur punct comun și acest punct se numește lupta împotriva unui candidat independent”, a subliniat Radu.

În același timp, ea a comunicat scopul implicării celorlalți candidați în cursa electorală. „Ei vor să câștige alegerile pentru a avea anumite avantaje la alegerile parlamentare. Toți au interese politice și nicidecum interese legate de oameni. Știți ce înseamnă pentru un candidat politic să piardă în fața unui candidat independent? Înseamnă că toată politica lor a fost zero. Problema lor cu cetățenii nu se numește Silvia Radu. Prezența mea a ajuns să unească partidele și, din păcate, nu duce la ceva bun. Probabil, în următoarele zile va apărea o avalanșă de sondaje mincinoase. Am auzit că se pregătesc sondaje colorate. Pentru mine, sondajul real este comunicarea zi de zi cu cetățenii”, a declarat ea.

Totodată, Radu a vorbit și despre probabilitatea de a se retrage din cursa pentru primăria municipiului Chișinău. „Vreau să anunț public, foarte clar, că nu am de gând să mă retrag din campania electorală. Vreau să fac apel la cetățeni, să ignore campaniile inițiate de politicieni pe această temă”, a conchis aceasta.

Mihaela Conovali

Share