Și deputatul Alla Darovannaia obligată să-și ceară scuze public. Nemerenco: Curaj!

Și deputatul Alla Darovannaia obligată să-și ceară scuze public. Nemerenco: Curaj!

Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, spune că, ieri, Curtea de Apel a menținut în vigoare decizia Judecătoriei Centru, pe care deputata BCS Alla Darovannaia a contestat-o, informează OFICIAL.

Astfel, rămâne în vigoare decizia primei instanțe care o obligă să-și exprimă scuzele public pentru informațiile răspândite la conferința de presă din 02.02.2021, organizată și susținută la sediul Parlamentului Republicii Moldova, și informațiile publicate și răspândite pe pagina sa oficială de Facebook.

„Deputata Darovanaia este obligată să dezmintă informația în acelaș mod în care a fost răspândită – în conferință de presă organizată la sediul Parlamentului, cu invitarea tuturor reprezentanților mass media și cu publicarea textului dezmințirilor pe pagina sa oficială de Facebook. Deputata mai este obligată să elimine de pe pagina sa de Facebook toate postările cu referire la mine. De asemenea, să plătească 20.000 lei cu titlu de prejudiciu moral și încă să acopere toate cheltuielile de judecată suportate.

Dna Darovanaia, aștept scuzele. Mai ieșiți odată la rampă. Curaj! Împreună cu colegul Odnostalco, specialistul în medicamente, căci are și dumnealui deja un proces pierdut.

… Va fi și la noi bine. Căci altfel nu se mai poate. Așa mi-a scris în 2019 în ziua când ne-au demis acești tovărășei o doamnă. Eu nu am uitat cuvintele ei. Le am în suflet mereu”, spune Nemerenco.

Share