Și-a propus ca, în fiecare zi, să convingă o persoană indecisă să voteze la prezidențiale. Un ex-primar de Chișinău comunică!

Și-a propus ca, în fiecare zi, să convingă o persoană indecisă să voteze la prezidențiale. Un ex-primar de Chișinău comunică!

„Ieri am întrebat prietenii, cunoștințele, oamenii cu care interacționez online, dacă vor merge la vot. Am fost încântat și onorat să văd peste 450 de persoane răspuzând cu ”Da, voi merge la vot”, sau ”Da, vom conduce 4 ore până la ambasadă pentru a vota”, sau ”Desigur voi vota, sunt țări în care femeile luptă să aibă acest drept”. Eu Vă mulțumesc și mă simt onorat, dar vreau totuși să spun că realitatea în afara bulei noastre de Facebook este mai tristă. Avem mulți oameni care încă nu au decis dacă vor merge sau nu la vot, din varii motive” – comunică fostul Primar interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, informează OFICIAL. 

În acest fel, fostul edil comunică: „Astfel, eu mi-am propus ca în fiecare zi să conving măcar o persoană indecisă și dezamăgită de ce este important să iasă la vot duminică – 1 noiembrie. Vă provoc și pe Voi! Îndemnați și convingeți măcar pe cineva din preajma voastră să voteze: să arătăm că suntem o putere și ne pasă. Câtă vreme noi nu ne facem treaba, să nu ne mai mirăm că cei care ajung în funcții nu și-o fac”, a conchis el.

Mihaela Rotari

Share