Sergiu Sîrbu, numit într-o nouă funcție

Sergiu Sîrbu, numit într-o nouă funcție

Fostul deputat al Platformei parlamentare „Pentru Moldova”, juristul Sergiu Sîrbu a fost numit în funcția de vicepreședinte al Partidului „Șor”. O decizie în acest sens a fost luată de către președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, informează OFICIAL cu referire la un comunicat de presă.

Decizia de a-l numi pe Sergiu Sîrbu în funcția de vicepreședinte al Partidului „ȘOR” a fost luată în conformitate cu Legea nr. 294 din 21.12.2007 cu privire la partidele politice, în baza articolului 35 al Statutului Partidului „ȘOR”. Prin urmare, Sergiu Sîrbu urmează să preia responsabilitatea în ceea ce privește aspectele de ordin juridic și legislativ.

Decizia urmează sa fie parafată de Consiliul Politic Național al Partidului „ȘOR”, care urmează să se reunească în ședință, în curând.

E de menționat că, Ilan Șor a menționat că toți candidații pentru funcția de deputat, incluși pe lista Partidului „ȘOR”, la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, se vor regăsi în echipa formațiunii pe care o conduce.

Amintim că, zilele trecute, Sergiu Sîrbu declarase că se retrage din politică.

Cristina Gurez

Share