Semnăturile pentru Iurie Leancă – depuse la CEC

Semnăturile pentru Iurie Leancă – depuse la CEC

Grupul de inițiativă pentru susținerea candidatului PPEM la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Iurie Leancă, a depus astăzi la Comisia Electorală Centrală listele de subscripție cu semnăturile a peste 20 de mii de persoane, din circa 260 de localități. Despre aceasta anunță serviciul de presă al formațiunii.

„Voi lupta pentru o Moldovă prosperă, o Moldovă respectată de toți partenerii internaționali. Aceasta este țara pe care moldovenii o merită, dar pe care politicienii nu au fost capabili până acum să o ofere. Pentru a atinge acest obiectiv național trebuie să continuăm drumul către Vest, fără să neglijăm legăturile economice cu Estul. În curând, voi prezenta proiectul meu politic, viziunea mea despre cum trebuie să arate Moldova bunăstării”, a spus Iurie Leancă.

Totodată, Iurie Leancă a menționat că politicienii moldoveni au obiceiul să facă promisiuni pe care le uită imediat, iar el va fi un Președinte care va lucra pentru R. Moldova, așa cum a făcut-o până acum.„În zilele următoare voi prezenta programul meu politic. Este un program pozitiv, un program realist. Trebuie încetăm sa ne mai focusam pe discordie, să nu mai îndemnăm moldoveanul sa se teama de moldovean. De asemenea, trebuie să construim, să aducem bunăstarea, prosperitatea în casele moldovenilor. Nu putem face acest lucru dacă propovăduim ura și discordia”, a mai declarat Președintele PPEM.

postare1 postare2 postare4

Mihaela Rotari

Share