Șeful statului i-a îndemnat pe cetățeni să fie solidari pentru a trece cu bine de criza gazului și cea sanitară

Șeful statului i-a îndemnat pe cetățeni să fie solidari pentru a trece cu bine de criza gazului și cea sanitară

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a adresat cetățenilor în contextul stării de urgență în sectorul energetic și crizei sanitare, transmite OFICIAL.

Șeful statului i-a îndemnat pe concetățeni să fie solidari pentru a trece cu bine de aceste crize, să manifeste grijă față de cei nevoiași, față de copii și oamenii în vârstă, să aibă grijă unii față de alții.

Președintele le-a transmis, de asemenea, să nu se lase manipulați, divizați și amăgiți de populiștii sau de corupții care plâng după putere.

În adresarea oficialului se mai menționează că trebuie să facem totul pentru a rămâne parte a lumii libere și să nu uităm cât de important este respectul pentru demnitatea umană.

„Vă asigur că noi o să muncim în continuare onest, cu dăruire, oricât de grele sunt condițiile. Dar vom reuși mai repede și mai ușor fiind uniți, fiind solidari, ferindu-ne de minciună, falsuri și de capcanele întinse de grupările corupte. Să ne folosim deci înțelepciunea, energia și capacitatea de adaptare pentru a trece cu bine peste aceste crize și pentru a avansa în demersul nostru comun – bunăstare pentru toți oamenii cinstiți ai țării noastre!”, se mai spune în adresarea Maiei Sandu.

Cristina Parfeni

Share