Șefa fracțiunii PCRM: “Eu pledez pentru un guvern tehnocrat”

Șefa fracțiunii PCRM: “Eu pledez pentru un guvern tehnocrat”

Şefa fracțiunii parlamentare a PCRM, Violeta Ivanov, a vorbit despre o potențială conlucrare a PCRM cu partidele pro-europene, în cadrul unui interviu pentru europalibera.org.

„Noi ne-am exprimat deja dorinţa noastră de a face bine pentru ţară şi pentru întreg poporul, am spus că suntem deschişi pentru discuţii, pentru negocieri întru salvarea în general a ţării şi soluţionarea problemelor care sunt foarte multe acum şi politice, şi sociale, şi economice. Până acum nu avem nici o propunere. Aşa că mult nu pot să vă spun la capitolul respectiv. Noi avem priorităţile noastre în programa noastră, aşa cum ar fi neutralitatea şi statalitatea, modificarea sau redactarea unor articole din Acordul de Asociere, Codul Educaţiei şi mai multe. Dar până acum nu avem nici o invitaţie la dialog”, a declarat ea.

Violeta Ivanov a mai spus că pledează pentru un guvern tehnocrat.

„Eu pledez pentru un guvern tehnocrat, unde să lucreze specialiştii, unde miniştrii să-şi cunoască foarte bine profesia şi unde toţi să lucreze pentru binele ţării. Deci, aceasta este ceea ce doresc eu şi ceea ce văd eu. Nu pot să vă spun nimic la moment. Probabil toată lumea e în vacanţă. Când vom avea propuneri, invitaţii, clar lucru că vom discuta cu dumneavoastră şi vom spune ceva mai concret”, a subliniat politician.

Doina Secrieru

Share