Se lasă de sport dacă ajunge în Parlament? Iată ce a răspuns Constantin Țuțu!

Se lasă de sport dacă ajunge în Parlament? Iată ce a răspuns Constantin Țuțu!

Întrebat dacă se va lăsa de sport, odată ce va ajunge în Parlament, Constantin Țuțu a spus că va continua să muncească și mai mult, pentru a reuși în toate. Declarația a fost făcută de campionul mondial de K-1, Constantin Țuțu, candidat pe lista electorală a Partidului Democrat, în cadrul unei întâlniri cu tinerii din comuna Stăuceni.

Aceștia l-au invitat să viziteze sălile de sport din localitate, aflate într-o stare deloc satisfăcătoare. Sportivul a promis ajutor la modernizarea încăperilor, astfel încât tinerii să-și poată petrece timpul liber cu folos.

Campionul a salutat ideea creării unui club de K-1 în localitate și a promis chiar să desfășoare câteva antrenamente cu cei care vor să îmbrățișeze acest sport.

”Dacă nu ne vom implica acum, nu vom reuși să schimbăm lucrurile în țara noastră. Dar avem foarte multe de făcut. Sunt necesare investiții importante în sport, căci știm cu toții în ce condiții se antrenează sportivii noștri, de ce echipamente dispun, în ce stare sunt sălile de sport.  Ca să putem realiza ceva, trebuie să fim uniți și să câștigăm”, a spus Țuțu.

Mihaela Rotari

Share