Se duce, dar are o condiție: Sergiu Gaibu va deveni noul director ANRCETI?

Se duce, dar are o condiție: Sergiu Gaibu va deveni noul director ANRCETI?

Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu s-ar afla printre cei care-și vor pierde fotoliul în Guvernul Gavriliță, susțin surse din partidul de guvernământ.

Despre demisia acestuia se vorbește de mai mult timp. Mai mulți politicieni, oameninde afaceri și analiști i-au cerut să plece din funcție, criticându-l pentru lipsa de politici in economiei, dar și pentru situația deplorabilă în care au ajuns mai multe întreprinderi.

Sursele citate susțin că acesta ar fi acceptat sa plece din funcție de ministru al Economiei, dar a cerut fotoliul de director al Agenției Naționalebpentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCERTI).

Guvernul se întrunește astăzi in ședință, la care ar putea fi anuntate mai multe remanieri.

Duminică seara, membri PAS, din Guvern si Parlament, au fost convocați la Președinție iar zvonurile că ar pica actualul Executiv au luat amploare. Noul premier ar fi urmat sa devina Dorin Recean, consiliere prezidențial, fost ministru de Interne in Guvernul Filat. Candidatura acestuia a fost anunțată chiar de un cunoscut consultant american.

Ultimele zvonuri ar indica schimbări la MAI, șefia caruia va fi preluată de Dorin Recean. Decizia ar veni ca un compromis temporara, dupa ce Natalia Gavrilița, susținută de o parte dintre colegi din Guvern și Paralment, ar fi refuzat să demisioneze.

unimedia.info

Share