Se caută secretar general la MAIA

Se caută secretar general la MAIA

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare anunță concurs de angajare pentru funcția de secretar general, informează OFICIAL. 

Secretarul general al MAIA va contribui la realizarea misiunii şi a obiectivelor strategice ale ministerului prin promovarea şi aplicarea unui management performant, prin realizarea eficientă a legăturilor funcţionale dintre subdiviziunile şi structurile organizaţionale din sfera de competenţă a ministerului.

Sarcinile de bază ale funcţiei publice vacante, conform fişei postului, includ asigurarea elaborării obiectivelor şi a direcţiilor strategice de activitate ale ministerului, a programelor şi planurilor; coordonarea activității subdiviziunilor aparatului central, a structurilor organizaţionale din sfera de competenţă a ministerului; asigurarea elaborării și avizării proiectelor de acte normative, dar și coordonarea procesului de asigurare a ministerului cu personal.

Accesați https://bit.ly/3zPrwYR pentru a găsi mai multă informație despre condițiile de participare la concurs și cerințele specifice pentru funcția de Secretar general al MAIA.

Share