Se anunță „protest național” pentru 18 septembrie. Șor: Poporul va cere anticipate

Se anunță „protest național” pentru 18 septembrie. Șor: Poporul va cere anticipate

Ilan Șor, președintele Partidului „ȘOR”, anunță un protest de amploare în ziua de 18 septembrie. Acțiunea va începe în fața Președinției și va avea caracter continuu, informează OFICIAL.

Potrivit lui, actuala guvernare, în frunte cu Maia Sandu nu mai reprezintă poporul Republicii Moldova și trebuie să plece.

Liderul partidului „ȘOR” a intervenit în direct, în format video, la protestul care se desfășoară, în aceste clipe, în fața clădirii Președinției, la care participă în jur de 10 mii de oameni.

„Pe 18 septembrie anunțăm un protest național, la care poporul Republicii Moldova va cere alegeri anticipate. Vom sta în stradă până când vom obține victoria. Maia Sandu nu mai reprezintă poporul și trebuie să plece, imediat. Să-și facă bagajele și să plece acolo de unde a venit. Cred în victoria noastră, cred în victoria Republicii Moldova!”, a declarat Ilan Șor în fața mulțimii.

El a accentuat, în discursul său că Maia Sandu și PAS au capturat statul și îl distrug metodic, iar cetățenii trebuie să se mobilizeze, pentru a-și lua țara înapoi.

Share