Scopul Partidului „Șor” în alegerile din 11 iulie curent

Scopul Partidului „Șor” în alegerile din 11 iulie curent

Partidul Politic „Șor”, concurent înregistrat în cursa pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent, s-a lansat astăzi în campanie, prezentându-și principalele prevederi din program, informează OFICIAL.

Ilan Șor, președintele formațiunii, în cadrul unei conferințe de presă, a îndemnat oamenii să nu mai creadă pe cei care deja au fost la guvernare și cer votul, promițând că de această dată vor realiza ceva, pentru că până acum nu au putut.

„Fiecare dintre partide au fost, pe rând, oarecum la guvernare. Noi deja am văzut totul și să contăm pe faptul că vor schimba ceva e nonsens. Partidul „Șor” nu a fost la guvernare, dar a făcut mai multe decât toate partidele. Noi avem rezultate concrete”, a declarat politicianul.

Șor a spus că programul formațiunii sale „e mai clar decât programul oricărui alt partid”. „Noi nu propunem soluții efemere – dacă ne votați a 49-a oară, vom face ceea ce nici nu înțelegem cum se face… noi vom face ceea ce deja am făcut, am făcut în unele localități și vrem să facem în toată țara”, a menționat el.

Președintele Partidului „Șor” a amintit de proiectele implementate și a spus că în programul partidului accentul e pe bunăstarea și siguranța cetățeanului.

„A doua zi după ce venim la putere vom institui monopol de stat asupra importului produselor de tutun, alcool și produselor petroliere. În câteva luni aceste acțiuni vor duce la majorarea bugetului de stat până la nivelul în care ne vom putea permite să construim drumuri, să rezolvăm problemele sociale și să ridicăm de câteva ori nivelul de trai”, a menționat Șor.

Totodată, politicianul a spus că ei merg în alegeri pentru victorie și pentru a obține postul de Prim-ministru al țării. „Eu voi fi cel mai eficient Premier din istoria țării și voi putea, timp de un an, să schimb viața oamenilor în bine. La Orhei am demonstrat că cei care au votat pentru noi și au crezut în noi trăiesc cel mai bine din țară”, a subliniat Ilan Șor.

 

Cristina Gurez

Share