Schimbări în conducerea PLDM. Partidul în continuare va pune accentul pe consolidarea structurilor teritoriale

Schimbări în conducerea PLDM. Partidul în continuare va pune accentul pe consolidarea structurilor teritoriale

Duminică, 26 noiembrie, a avut loc şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Liberal Democrat din Moldova. În cadrul şedinţei, s-a făcut o analiză amplă a alegerilor locale generale din 5 noiembrie 2023, menţionându-se că acestea au fost fraudate de către guvernare, care a comis numeroase abuzuri, a folosit resursele administrative şi structurile de stat pentru a-şi asigura un scor cât mai bun, dar şi pentru a obstrucţiona alţi concurenţi electorali. Însă, chiar şi în aceste condiţii, PLDM a reuşit să obţină un rezultat care dovedeşte că este un partid viu, cu potenţial şi cu o apreciabilă reprezentare în teritorii, informează OFICIAL.

Totodată, în cadrul şedinţei Consiliului s-au stabilit obiectivele de viitor. Astfel, PLDM în continuare va pune accentul pe consolidarea structurilor teritoriale, dar şi pe unificarea forțelor de centru-dreapta pentru a oferi o alternativă politică clară actualei guvernări.

De asemenea, în cadrul şedinţei au fost operate unele modificări în componenţa Biroului Executiv şi a Consiliului Politic Naţional, fiind aleşi în funcţii doi noi vicepreşedinţi – Alexandru Cimbriciuc şi Petru Vlah.

Share