Schimbări în agenda Parlamentului din cauza protestului

Schimbări în agenda Parlamentului din cauza protestului

Peste 100 de corturi ale protestatarilor au fost instalate, începând cu ziua de ieri, în scuarul Parlamentului – potrivit Partidului „ȘOR”. Astfel, evenimentele planificate în această locație pentru următoarele zile se amână, informează OFICIAL. 

„La recomandarea instituțiilor responsabile de menținerea ordinii publice, SE AMÂNĂ evenimentele planificate în scuarul Parlamentului în perioada 19-21 septembrie, în contextul Săptămânii deschiderii parlamentare. Proiecția de filme realizate de Telefilm Chișinău va fi reprogramată pentru o perioadă ulterioară. Vom reveni cu detalii.

Jocul de roluri pentru tineri, pe subiecte legate de democrația participativă, facilitat de deputata Marcela Nistor, va avea loc marți, 20 septembrie în muzeul Parlamentului. Și atelierul de pictură „Culorile păcii”, prilejuit de Ziua Mondială a Păcii, cu participarea artistei plastice Valeria Barbas și a copiilor din Republica Moldova și Ucraina se va desfășura în incinta instituției” – a comunicat Parlamentul.

De asemenea, instituția a anunțat că  vizitele de informare din zilele de luni, marți și miercuri se vor desfășura conform programărilor efectuate. Accesul în clădirea instituției se va face în baza actelor de identitate.

Share