Ruslan Codreanu: Primarul Chișinăului continuă să se laude cu lucrări ”gratis” făcute de unii antreprenori

Ruslan Codreanu: Primarul Chișinăului continuă să se laude cu lucrări ”gratis” făcute de unii antreprenori

„Primarul Chișinăului continuă să se laude cu lucrări ”gratis” făcute de unii antreprenori pe teritoriul municipiului Chișinău”, declară fostul primar interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, informează OFICIAL.

„Pavajul de pe bd. Moscovei, strada Dante Alighiere, aleea de pe bd. Grigore Vieru, subterana de la Gara de Sud, subterana de la Viaduct, aleea din parcul Butoiaș, reparație în birouri, etc. Am ridicat această întrebare încă la începutul lunii iunie despre ce înseamnă ”o companie donează”. De ce nu se lucrează transparent? Care sunt companiile care oferă așa cadouri? De ce nu se fac numele publice? Sau cumva finanțatorii de partid sunt ascunși în acest an electoral?”, spune Codreanu.

În același timp, el adaugă: „Tocmai pentru ca să demonstreze Primarul că este tehnocrat și că ce face acum nu este doar – Corupție și Favoritism, am solicitat de la dumnealui să facă publice numele întreprinderilor. Revin la această solicitare, deja și oficial, pentru ca primăria să facă publică numele filantropilor acestui municipiu. Noi vrem să ne cunoaștem eroii. Și totodată, sperăm ca prin selectarea individuală a companiilor care efectuează lucrări cu titlu gratuit, fără vreun concurs public, primarul în esență nu favorizează un actor și dezavantajează concurenții săi cumva. Poate sunt mai multe persoane care doresc și intenționează să ajute municipiul, de ce nu există o procedură clară pentru toți?”, a conchis Ruslan Codreanu.

Mihaela Rotari

Share