Ruslan Codreanu pleacă de la Primărie: Nu voi da calificative la speculațiile făcute astăzi în CMC

Ruslan Codreanu pleacă de la Primărie: Nu voi da calificative la speculațiile făcute astăzi în CMC

Ruslan Codreanu pleacă din funcția de viceprimar pe domeniul social și din funcția de Primar general interimar al mun. Chișinău. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing de presă, transmite OFICIAL.

Ruslan Codreanu a anunțat că, astăzi, va avea discuții cu toți angajații Primăriei, subdiviziunilor, preturilor, întreprinderilor etc., la orele 18:00.

„Am 4 ani de când sunt la Primărie. Asta m-a îndemnat să accept să fiu viceprimar pe domeniul social și cum am găsit Chișinăul în 2015, așa îl văd și acum – cu două extremități: pe de o parte oameni frumoși, angajați dedicați muncii, ai instituțiilor unde activează, și altă extremitate – oameni plini de ipocrizie, hoți și corupți.

Nu voi da calificative la speculațiile făcute astăzi în CMC. Nu am adus acuzații nimănui și nici nu am răspuns vreodată la acuzații. Municipiul Chișinău trebuie administrat nu de politicieni și nici de oameni care fac politică. Îmi anunț demisia din cele două funcții.

Astăzi, la 18:00, am chemat toți colegii din cadrul Primăriei, subdiviziuni, întreprinderi, Preturi pentru a avea o discuție. Lucrul în Primărie trebuie să continue. Succesorului meu îi urez succes la administrarea orașului”, a spus Ruslan Codreanu.

De asemenea, el a menționat că, ulterior, într-o conferință de presă, va face și un Raport al activității.

Amintim că, astăzi, cu votul a 36 consilieri din CMC, Ruslan Codreanu și Nistor Grozavu au fost demiși din funcțiile care le-au deținut la Primărie.

Cristina Parfeni

Share