Ruslan Codreanu: „Eu nu sunt mulțumit cum se salubrizează orașul, mai puțin să stați prin birouri”

Ruslan Codreanu: „Eu nu sunt mulțumit cum se salubrizează orașul, mai puțin să stați prin birouri”

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei, a comunicat că nu este mulțumit de activitatea întreprinderilor municipale, informează OFICIAL.

„Eu vreau să mulțumesc fiecărui angajat al întreprinderilor municipale: „Exdrupo”, „Sparții verzi” și Direcția locativ-comunală, dar eu nu sunt mulțumit de activitatea voastră. Eu nu sunt mulțumit cum se salubrizează orașul și eu, nu că m-am săturat, dar nu este cazul când sunt în inspecție în oraș – să vă sun sau să vă trimit poze cu saci, cu crengi și cu toate mizeriile care se află lângă platforma de acumulare a deșeurilor. Eu am trimis poze cu gunoiul care este lângă gardul grădinițelor”, a declarat Codreanu.

În același timp, el a comunicat și alte detalii în acest sens. „Eu nu știu ce trebuie să faceți voi sau cum trebuie să lucrați. Pe Alecu Russo, vineri, frumoasele doamne de la „Spații verzi”, pur și simplu, de pe trotuar măturau totul pe carosabil, ridicând un nor de praf. Eu cred că, prost organizați procesul de salubrizare și aceasta depinde de voi, pentru că oamenii lucrează de dimineață până seara, sâmbătă și duminică”, a adăugat el.

„Eu am să insist: mai puțin să stați prin birouri. Nu eu trebuie să vă informez despre starea drumurilor, aceasta voi trebuie să-mi spuneți. Se primește invers: eu vă cer să lucrați”, a conchis acesta.

Mihaela Rotari

Share