Ruslan Codreanu cheamă fracțiunile Consiliului Municipal la dialog pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă

Urmare a comportamentului sfidător al lui Dorin Chirtoacă, care contrar interesului locuitorilor capitalei cedează parcările din Chișinău, Ruslan Codreanu, liderul Fracțiunii PPEM în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), invită consilierii municipali la consultări privind inițierea procedurii de demitere a primarului Dorin Chirtoacă, potrivit unui comunicat de presă.

„Spațiul public al fiecărui locuitor al municipiului poate fi furat de la noi prin scheme, iar noi să fim obligați să și plătim pentru a utiliza acest spațiu. Astăzi nu există serviciul în interesul cetățeanului din municipiul Chișinău. Există doar interese proprii și de grup”, susține Ruslan Codreanu.

Totodată, Ruslan Codreanu atenționează locuitorii capitalei să nu se lase manipulați de PSRM întrucât există riscul să fie rugați să semneze pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă fără ca instanța de judecată să înregistreze grupul de inițiativă. Conform lui aceasta va crea confuzie și manipulare în rândul chișinăuienilor și nicidecum nu va duce la demiterea Primarului.

Consilierii PPEM se arată ferm convinși de faptul că situația dezastruoasă din Chișinău nu mai trebuie tolerată. „Indiferența Primarului General al municipiului Chișinău față de grijile și nevoile fiecărui cetățean al urbei nu mai trebuie tolerată. Grădinițile, școlile, instituțiile medico-sanitare din oraș și din suburbii așteaptă jumătate de an deja ca Dorin Chirtoacă să își amintească de atribuțiile sale”, conchide Ruslan Codreanu.

Mihaela Rotari

Share