Rozalina Albu a fost prezentată angajaților SFS

Rozalina Albu a fost prezentată angajaților SFS

Noul director al Serviciului Fiscal de Stat (SFS), Rozalina Albu a fost prezentată angajaților instituției de către Ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi, informează OFICIAL.

Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul evenimentului, ministrul Finanțelor a menționat că, domeniul fiscal este unul de importanță majoră pentru întreaga societate, iar activitatea eficientă a instituției va asigura bunăstarea tuturor cetățenilor Republicii Moldova. În context, dl Budianschi a urat noii Directoare a SFS mult succes în activitatea pe care urmează să o desfășoare în cadrul autorității fiscale naționale.

La rândul său, directorul SFS a mulțumit conducerii Ministerului Finanțelor pentru prezentarea exhaustivă, exprimând deschidere pentru o conlucrare fructuoasă cu angajații autorității fiscale naționale.

Precizăm că, Rozalina Albu are peste 15 ani de experiență în sectorul public și privat, în domenii precum administrare, bugetare, finanțe publice, consultanță vânzări. De asemenea, are experiență profesională și academică multinațională.

Anterior, a activat în cadrul Ministerului Finanțelor al Republicii Moldova și Aparatului Președintelui Republicii Moldova, precum și în cadrul unor companii internaționale.

Cristina Gurez

253698014_252271550258775_2521545298982137015_n

Share