Reprezentanții a două partide, la aceeași masă: „Acest guvern a creat un deficit bugetar record până acum”

Reprezentanții a două partide, la aceeași masă: „Acest guvern a creat un deficit bugetar record până acum”

„Aflându-ne cu toții în vremuri de impas și crize în toate sectoarele țării”, Partidul Politic Acasă Construim Europa (PACE), în cadrul campaniei naționale de consultare a poporului, experților și partidelor de opoziție – anunțată anterior, astăzi a avut o primă întrevedere cu Partidul Politic „Pro Moldova”, informează OFICIAL.

„Din punct de vedere economic, acest guvern a creat un deficit bugetar record până acum, o inflație de nerefăcut, un mechanism sentință cetățenilor pentru livrările gazelor naturale. Astfel, în reuniunea tematică inter-pardică au fost identificate sectorial soluții pentru domeniul energetic, agricol-alimentar, financiar, industrial, și au fost constatate resursele nevalorificate ce pot relansa economia Republicii Moldova” – a anunțat PACE, precizând: „Acest lucru face o dată în plus să asigurăm procesul de întărire a zonei Centru politice, cu perspectiva menținerii parcursului European și imperativul demers de aderare la UE”.

Totodată, formațiunea a spus că, azi, pentru cei de la putere, problema de bază rămâne a fi – lipsa de cadre calificate în actualul Guvern.

„Am hotărât să fondăm grupuri de lucru comune, care să descrie detaliat planul de acțiuni anticriză și să ne asumăm guvernarea – chiar dacă este cea mai complicata criză generată artificial vreodată.

Rămânem de părerea că avem toate resursele pentru Moldova să Construi Europa Acasă!”, a conchis PACE.

Share