Reprezentant PAS: Avem două probleme pentru alegerile prezidențiale

Reprezentant PAS: Avem două probleme pentru alegerile prezidențiale

„Avem două probleme pentru alegerile prezidențiale: 1. Încercarea disperată a lui Dodon de-a falsifica alegerile; 2. Lupta între membrii și simpatizanții partidelor de dreapta din cauza concurenței”, susține deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) în Parlamentul Republicii Moldova, Petru Frunze, informează OFICIAL.

„La ambele probleme sunt soluții și este evident că Dodon nu are nici o șansă să învingă”, a adăugat reprezentantul PAS.

În același timp, deputatul Petru Frunze – care a câștigat alegerile pe circumscripția numărul 37 – a spus cum se va  proceda în raionul Ialoveni:

  1. Vom asigura toate secțiile de votare cu reprezentanții noștri astfel încât locuitorii să vină cu încredere la alegeri fiind asigurați că votul nu va fi furat;
  2. Având în considerație că la conducerea raionului Ialoveni avem reprezentanți din trei partide PAS-PPDA-PLDM, am solicitat să avem o campanie în care să nu atacăm candidații celor trei partide. Totodată am solicitat colegilor din PAS să demonstrăm exemplu pentru toți de abținere de la critici. Problema țării și a raionului nu este Maia Sandu, Andrei Năstase, Tudor Deliu sau alți candidați care își doresc binele țării. Problema țării este Igor Dodon.

Doina Secrieru

Share