Renunță la politică? Renato Usatîi: „Transmiteți tuturor, să nu asculte delirul…”

Renunță la politică? Renato Usatîi: „Transmiteți tuturor, să nu asculte delirul…”

Renato Usatîi, liderul „Partidului Nostru”, s-a referit, în cadrul unei postări video pe Facebook, la zvonurile privind posibila sa plecare din politică, apărute în ultimul timp.

Potrivit spuselor sale, sursele media controlate de guvernare și, „din păcate, unele site-uri, pe care le respecta și le mai respectă încă, pentru că știe că nu sînt ale lui Plahotniuc”, au transmis știrea: „Usatîi pleacă din politică”. „O mare rugăminte către toate sursele media: băieți, transmiteți informația concretă”, s-a adresat Usatîi către jurnaliști.

„Transmiteți tuturor, să nu asculte delirul transmis de aceste surse media – nimeni nu pleacă nicăieri”, a mai spus Renato Usatîi.

Politicianul a reiterat ceea ce a spus luni: „Dacă eu voi simți că nu reușesc, că nu-mi ajunge timp pentru lupta cu Plahotniuc și această problemă este legată cu ceea că sînt Președinte de partid, că sînt Primar al orașului Bălți, atunci eu, posibil, îmi voi sista funcția în partid, funcția de Primar de Bălți, pentru a obține sfîrșitul regimului”.

Renato Usatîi a subliniat că „eliberarea statului capturat este prioritatea numărul unu, pentru că astăzi, fără a elibera Moldova, noi nu vom putea să dezvoltăm normal țara noastră”.

Mihaela Rotari

 

Share