Renato Usatîi a decis ce va face în turul II al alegerilor prezidențiale

Renato Usatîi a decis ce va face în turul II al alegerilor prezidențiale

Renato Usatîi nu va susține și nu va vota niciun candidat în turul doi al alegerilor prezidențiale, iar decizia de a susține sau nu pe un candidat sau altul ori de a participa sau nu la vot aparține cetățenilor. Despre aceasta liderul Partidului Nostru a anunțat în cadrul unui briefing de presă după o săptămână de consultări cu cetățenii și în urma ședinței de totalizare cu activul partidului.

„Eu nu voi vota niciun candidat în turul doi al alegerilor prezidențiale. În același timp, eu nu am dreptul să decid în locul cetățenilor. Fiecare cetățean trebuie să își asume responsabilitatea pentru votul său. Dumneavoastră trebuie sa decideți pentru cine veți vota sau dacă veți merge sau nu în turul doi de scrutin”, a declarat Renato Usatîi.

El a argumentat de ce nu poate să susțină nici pe Maia Sandu, dar nici pe Alexandr Stoianoglo.

Liderul Partidului Nostru a declarat că rămâne fidel doar intereselor Republicii Moldova și cetățenilor țării și va continua lupta pentru a le proteja.

„Mulțumesc tuturor cetățenilor care m-au susținut. Mulțumesc tuturor colegilor care sunt împreună din 2014 și celor care aderă zilnic. Vom continua extinderea Partidului Nostru în toată țara. Vom deveni cea mai puternică forță politică. Vom lupta pentru Republica Moldova și pentru cetățenii săi la alegerile parlamentare din 2025. Am fost, sunt și voi fi doar pentru Republica Moldova și cetățenii ei”, a conchis Renato Usatîi.

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a acumulat în primul tur al alegerilor la funcția de șef al statului 213169 de voturi ale cetățenilor din țară și de peste hotare.

Share