Reacția lui Ilan Șor: Maia Sandu speră să primească de la mine despăgubiri de 50 de mii de lei…

Reacția lui Ilan Șor: Maia Sandu speră să primească de la mine despăgubiri de 50 de mii de lei…

Ilan Șor, președintele Partidului „ȘOR”, a venit cu o reacție la hotărârea primei instanțe într-un dosar intentat împotriva sa, după ce fostul lider al PAS, Maia Sandu, Președinte al țării, a depus o plângere, informează OFICIAL.

Șor afirmă că Sandu nu trebuie să se grăbească să jubileze, deoarece decizia va fi atacată în instanțele ierarhic superioare.

„Ea speră să primească de la mine despăgubiri de 50 de mii de lei, dar și să dezmint că ar fi primit bani în plic. Probabil că nu lua banii în plic, pentru că unele sume erau prea mari ca să încapă în plicuri. Dovezi sunt și ele vor apărea atunci când va veni momentul”, a afirmat Șor.

Totodată, el a spus că nu e cazul de bucurat acum.

„I-aș sugera să nu se bucure înainte de vreme, pentru că nu este decât o primă decizie. Iată de ce, ar fi bine să nu se grăbească să împartă pielea ursului din pădure. Nimeni, dar absolut nimeni nu mă va forța să mint, nici chiar un politician mediocru care folosește justiția pentru a se răfui politic. Repet, să nu jubileze înainte de vreme și să se concentreze pe problemele care macină țară, dar nu pe cele care îi ating orgoliul de mironosiță”, a mai declarat politicianul, într-o adresare video.

Cristina Gurez

Share