Reacția deputatului independent Alexandru Oleinic despre situația actuală din țară

Reacția deputatului independent Alexandru Oleinic despre situația actuală din țară

Deputatul independent Alexandru Oleinic susține că a urmărit cu atenție evenimentele politice din țară și a venit cu o reacție, informează OFICIAL.

Într-un comunicat de presă, Alexandru Oleinic a menționat că situația la care s-a ajuns este din cauza lipsei de dialog și consens politic în problemele de interes național asupra căruia Partidul Popular a insistat de nenumărate ori.

„Doar prin promovarea și atingerea consensului politic în anumite probleme de interes național – integritatea teritorială, europenizarea țării și integritatea națională a cetățenilor Republicii Moldova – priorități  obligatorii pentru oricare  partid venit la guvernare  – se pot exclude anumite situații de trădări și finanțări din exterior pentru partidele politice din Republica Moldova. Republica Moldova are nevoie de politicieni integri și independenți, de politicieni care, venind în forul legislativ, să contribuie la prosperarea  țării și  a cetățenilor ei, să se conducă de promisiunile făcute în campania electorală și să-și respecte țara și poporul. Obținând statutul de deputat în forul legislativ,  SĂ NU UITĂM CĂ SÎNTEM ÎN SERVICIUL POPORULUI!”, a declarat Oleinic.

Andriana Cheptine

Share