Radu: „Preconizăm din iunie să începem reparațiile străzilor. Cine va fi Primar în acea perioada va trebui să semneze doar documentul”

Radu: „Preconizăm din iunie să începem reparațiile străzilor. Cine va fi Primar în acea perioada va trebui să semneze doar documentul”

Primăria Capitalei a stabilit un amplu program de reparație a drumurilor din Capitală. Anunțul a fost făcut de Primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu, în cadrul unei conferințe de presă.

Silvia Radu a informat că astuparea gropilor se va face în cel mai scurt timp și se va interveni pe fiecare stradă din Capitală și chiar în curțile blocurilor de locuit.

„Nu se va turna doar rumeguș, muncitorii vor face toate lucrările necesare. Se va lucra calitativ și etapizat. Prima etapă presupune astuparea gropilor apărute după sezonul de iarnă, iar în etapa 2 se va face reparația generală a străzilor mari din Capitală, cu reparația trotuarelor și bordurilor”, a spus Silvia Radu.

De asemenea, ea a menționat că din iunie vor începe lucrările pentru reabilitarea străzilor. „Preconizăm din iunie să începem reparațiile străzilor. Cine va fi Primar în acea perioada va trebui să semneze doar documentul, noi vom stabili toate detaliile până atunci”, a menționat Silvia Radu.

Totodată, ea și-a cerut scuze de la locuitorii orașului pentru traficul aglomerat care va fi în acest timp. „Primăria va informa în fiecare zi unde se va interveni cu lucrările. Pe pagina web a Primăriei și pe Facebook vor fi informații despre sistările circulației rutiere pe străzile unde se preconizează a fi efectuate lucrări. Am cerut ajutor și Poliției care va dirija traficul. Personal, voi merge în teritoriu și voi verifica cum se execută lucrările”, a spus Silvia Radu.

Ea a mai menționat că se va lucra pe timp de zi, pentru că noaptea încă este prea frig. Silvia Radu a spus că va cere responsabililor să răspundă cu funcția. „Nu vreau lucrări ca anul trecut, când nu s-a lucrat la timp, s-au furat banii și nu exista responsabilitate. Vor fi și experți internaționali care vor monitoriza lucrările și vor da sfaturi”, a mai spus Silvia Radu.

Deviza acestui program va fi „Calitate, calitate, calitate!”.

Mihaela Rotari

Share