Radu Marian: Îl aplaud pe ministrul Gaibu. Îi urăm succes colegului nostru Dumitru Alaiba

Radu Marian: Îl aplaud pe ministrul Gaibu. Îi urăm succes colegului nostru Dumitru Alaiba

Deputatul PAS, Radu Marian, a mulțumit ministrului Economiei, Sergiu Gaibu, pentru efortul pe care l-a depus în acest ultim an, informează OFICIAL.

Deputatul spune că mandatul lui a fost caracterizat de provocări economice externe fără precedent pentru țara noastră.

„Îl aplaud pentru că a pus fundamentul ODA, Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, o instituție modernă care s-a transformat într-un partener de bază pentru mediul de afaceri. A fost triplat bugetul pentru susținerea micului business și au fost simplificate masiv procedura de depunere a dosarului. De asemenea s-a pregătit terenul pentru fondul FACEM (în valoare de aproape 3 miliarde lei în următorii 3 ani), care va oferi finanțare la condiții extrem de avantajoase pentru agenții economici. Directorul ODA, Dumitru Pîntea, are susținerea totală a Guvernului și a majorității parlamentare ca să continue să dezvolte această instituție-cheie. Sper ca Dl. Gaibu să rămână alături de echipa guvernamentală în altă ipostază”, spune Marian.

Deputatul i-a urat succes colegului său, Dumitru Alaiba.

„Parlamentul și comisia parlamentară de proful vor acorda suportul total pentru prioritățile anunțate: atragerea investițiilor, reducerea birocrației (axată pe digitalizare) și crearea mai multor oportunități de finanțare pentru business”, mai spune Marian.

Share