Pune pariu pe toate bunurile și lansează o provocare liderilor politici. Un fruntaș de partid – în acțiune

Pune pariu pe toate bunurile și lansează o provocare liderilor politici. Un fruntaș de partid – în acțiune

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, susține că este gata să facă pariu „că nu găsiți nici un liberal care să fie implicat în furtul miliardului”. În același timp, liberalul a lansat o provocare politicienilor din Republica Moldova, informează OFICIAL.

„Pun pariu pe toate bunurile mele sechestrate ilegal (apartamentul, casa etc), mai dau și de la mine, că nu găsiți nici un liberal, nici un membru PL din cei actuali, dar cred că și din cei foști, care să fie implicați în furtul miliardului, să figureze în raportul Kroll 2, Krol 1 sau să fie în lista beneficiarilor, care este încă ascunsă pe la procuratură. Motivul este simplu: noi, PL-ul, am ridicat această problemă, a furtului din BEM, încă din 2010. Nu ne-a auzit sau nu a vrut să ne audă nimeni timp de 5 ani. Pe lângă asta anunțăm încă o dată: niciodată, nimeni de la PL nu a luat nici măcar 1 leu, credit de la BEM, pe care să nu-l întoarcă. O să vă convingeți, că mulți din cei care azi sunt cu lauri și la putere, direct sau indirect (cei din politică, din societatea civilă, din presă, din privat (companii și întreprinderi)), și ei s-au înfruptat din miliard, în timp ce tot ei sau ai lor strigau că s-a furat miliardul etc. Cine este gata să facă pariu cu mine, rugăm să dea de știre”, a scris Chirtoacă, pe Facebook.

Prin urmare, el s-a adresat formațiunilor și liderilor politici.

„În același timp, adresăm o provocare, pentru toți acei care au fost sau sunt în Parlament, în Guvern, Președinție, să vedem care formațiuni și lideri politici sunt gata să facă același lucru, același pariu”, a conchis liberalul.

Mihaela Rotari

Share