PUN: Noi am făcut tot ce a depins de noi – am coalizat o forță unionistă integră, cu profesioniști

PUN: Noi am făcut tot ce a depins de noi – am coalizat o forță unionistă integră, cu profesioniști

Conducerea Partidul Unității Naționale (PUN) a îndemnat cetățenii să le voteze echipa la 11 iulie curent, deoarece ei sunt cei care au demonstrat verticalitate în tot ceea ce au făcut până acum, informează OFICIAL.

„Discursul de astăzi poate fi ultimul în calitate deputat, dar poate fi și primul într-o nouă schimbare pe care ne-o dorim cu toții. Totul va depinde de mobilizarea pe care o vom avea și de care vom da dovadă la alegeri, și de opțiunea de vot. Noi am făcut tot ce a depins de noi – am coalizat o forță unionistă integră, cu profesioniști, care poate aduce o schimbare la față în politica din Republica Moldova. Eu am venit ca unionist în politică pentru a înlătura regimul oligarhic și am luptat pentru această cauză pe toate căile. Este important să vedem cum vom acționa mai departe”, a declarat Octavian Țîcu, președintele PUN.

Politicianul și-a exprimat regretul că în 2020, la prezidențiale, nu s-a reușit constituirea unei alianțe preelectorale. „Ar fi fost mult mai ușor, dar nu a depins de noi, iar cei care au refuzat acest lucru, în eventualitatea unui eșec, vor trebui să-și asume aceasta”, a declarat Țîcu.

Potrivit lui, PUN acum reflectă unica opțiune unionistă care poate ajunge în Parlament și apăra interesele unioniștilor.

Iurie Reniță, candidat pe lista PUN pentru Parlament, a îndemnat cetățenii să-i voteze. „Echipa PUN a demonstrat verticalitate politică, dreaptă, are responsabilitate și vă va reprezenta cu multă responsabilitate în viitorul Parlament”, a spus el.

Cristina Gurez

Share