PSRM – nemulțumit de creșterea tarifului la energia electrică

PSRM – nemulțumit de creșterea tarifului la energia electrică

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova condamnă categoric acțiunile guvernării și ale Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) de distrugere a economiei țării noastre și sărăcire a populației, informează OFICIAL.

PSRM spune că o nouă majorare cu circa un sfert a tarifului la energia electrică, furnizată de Energocom, va provoca creșterea continuă a prețurilor.

„În ciuda afirmației ANRE că “această decizie nu va afecta consumatorii finali”, în realitate, de fiecare dată când guvernarea majorează tarifele la energie, o face din contul cetățenilor. Mai mult, prin creșterea prețurilor și a tarifelor, regimul încearcă să-și rezolve problemele financiare.

Partidul Socialiștilor, ca și tot poporul Republicii Moldova, pledează împotriva regimului criminal, care, prin acțiunile sale analfabete și neprofesioniste, duce oamenii la disperare din cauza incapacității de a achita facturile. Nemulțumirea în creștere a cetățenilor va provoca în mod inevitabil proteste care se vor răspândi în întreaga țară.

PSRM cere demisia guvernului, care prin acțiunile sale a aruncat țara într-o criză energetică și economică, precum și lichidarea ANRE – un rudiment și un complice al guvernării criminale. Noi nu putem permite o catastrofa umanitară la care țara este împinsă de regimul Maia Sandu”, spune PSRM.

Share