PSRM: Imediat ce vom prelua guvernarea, vom elabora un set de legi pentru consolidarea statalității RM împotriva unionismului

PSRM: Imediat ce vom prelua guvernarea, vom elabora un set de legi pentru consolidarea statalității RM împotriva unionismului

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), a comunicat că, imediat ceva prelua guvernarea, una dintre inițiativele sale va fi un set de Legi pentru consolidarea statalității și apărarea suveranității R. Moldova împotriva unionismului, transmite OFICIAL.

În cadrul unei conferințe de presă, socialiștii au menționat că nu doresc război cu nimeni, nu cheamă nici o țară vecină să ofere pământ, dar vor să trăiască acasă, pașnic.

„Vedem că, în ultimii ani au apărut mai multe organizații care promovează unionismul și separatismul. Trebuie să fim atenți să nu ne jucăm cu țara în bunghi. R. Moldova trebuie să fie stat puternic. Sunt organizații de peste hotare care sponsorizează partidele unioniste din R. Moldova care cer distrugerea acestui stat, vedem că membrii lor au ajuns la guvernare și au îndeplinit la comandă furtul secolului. Acești oameni sabotează politica internă a țării”, a spus Nicolae Pascaru, candidatul socialiștilor în circumscripția nr. 37.

Deputatul Fiodor Gagauz a menționat că UTA Găgăuzia a pledat mereu pentru independența țării și a fost mereu împotriva unionismului.

Doina Secrieru

Share