PSRM: „Cina cea de Taină” de la duminică la Președinție confirmă frica PAS de propriul popor și opinia publică

PSRM: „Cina cea de Taină” de la duminică la Președinție confirmă frica PAS de propriul popor și opinia publică

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) spune că ședința din seara zilei de ieri a miniștrilor și deputaților partidului de la guvernare PAS, care a avut loc la sediul Președinției, a demonstrat încă o dată cât de profundă este criza din interiorul guvernării, a partidului de la guvernare, informează OFICIAL.

Potrivit PSRM, Președintele Maia Sandu, contrar legii și propriilor declarații anterioare, continuă să conducă partidul PAS, folosind „tactica oligarhului fugar Vlad Plahotniuc de organizare a ședințelor nocturne, cu chemarea ”la covor” a miniștrilor și deputaților PAS”.

„„Cina cea de Taină” de duminică a partidului de la guvernare în sediul Președinției confirmă încă o dată frica pe care o au cei din PAS față de propriul popor și opinia publică. La ”ședința nocturnă” unde au fost discutate chestiuni importante legate de funcționarea guvernului, remanierile de cadre, posibila demisie a premierului și altele, nu au avut acces, cel puțin, jurnaliștii televiziunilor pro-guvernamentale, ceea ce reprezintă un alt indicator al “libertății de exprimare” în “statul capturat” aflat în relansare.

“Ședința nocturnă” a demonstrat că întreaga responsabilitate pentru situația din Republica Moldova o poartă o singură persoană – președintele Maia Sandu. Anume ea dirijează în regim manual activitatea tuturor instituțiilor guvernamentale. Centrul de luare a deciziilor și, prin urmare, întreaga responsabilitate pentru degradarea situației social-economice din Moldova se află în Palatul Prezidențial”, spune PSRM.

Formațiunea menționează că toate forțele politice și obștești care au luptat împotriva regimului Plahotniuc trebuie să-și reia lupta. Partidul Socialiștilor solicită tuturor forțelor sănătoase ale societății să se consolideze pentru a preveni relansarea regimului “statului capturat”, pe care l-am dat jos în iunie 2019.

Share