PSRM a părăsit ședința Parlamentului, chiar înainte de vot: Suntem contra desființării Stadionului Republican

PSRM a părăsit ședința Parlamentului, chiar înainte de vot: Suntem contra desființării Stadionului Republican

Deputații Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), au părăsit ședința Parlamentului, cu câteva minute înainte de a demara procedura de vot, informează Oficial.

Deputatul Vasile Bolea a comunicat că socialiștii părăsesc ședința, deoarece nu sunt de acord cu faptul că urmează a fi supus votului proiectul de lege cu privire la transmiterea Stadionului Republican pentru construcția sediului Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

„Ceea ce urmează să se întâmple aici este o crimă”, a spus deputatul.

Socialistul a subliniat că existența stadionului în centrul capitalei nu este o problemă și acesta ar fi putut fi reabilitat, pentru că în multe în orașe mari sunt stadioane în centru și „oamenii nu au o problemă”.

Vlad Bătrîncea, deputat PSRM, a declarat că SUA va avea, astfel, două ambasade, adică aproximativ 8 hectare în centrul capitalei.

„Problema nu este doar în SUA, problema este în comportament. Ei au prezentat proiectul fără a veni cu precizări și condiții, prezentați măcar un calcul – care este valoarea cadastrală și câți bani va obține RM și pentru ce vor fi utilizați?!”, a declarat Bătrîncea.

Doina Secrieru

Share