PSDE și-a suplinit rândurile cu „cel mai longeviv primar”

PSDE și-a suplinit rândurile cu „cel mai longeviv primar”

Gutan Valentin este cel mai longeviv Primar din Republica Moldova. A administrat orașul Cricova, municipiul Chișinău, timp de 36 de ani, mai exact începând cu anul 1987. Datorită experienței bogate, dar și a autorității de care se bucură în rândul primarilor din toată țara, a fost ales și membru de onoare al Consiliului Administrativ al Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM), organizație care reprezintă și promovează interesele administrației publice locale. Este apreciat de oameni pentru realizările frumoase înregistrate de-a lungul timpului în orașul Cricova, fiind primul edil decorat cu „Ordinul Republicii”.

Valentin Guțan a decis să se implice în viața politică pentru a contribui la creșterea bunăstării oamenilor și a ales să adere la Partidul Social Democrat European care îl reprezintă cel mai bine.

Secretarul general al PSDE, Cazacu Iurie, i-a urat bun venit noului coleg, menționând că în cadrul echipei social-democrate se pune mare preț pe profesionalism, experiență și responsabilitate. Grija pentru oameni a fost și rămâne prioritatea noastră.

Share