PSDE, la discuții cu europarlamentar român

PSDE, la discuții cu europarlamentar român

Conducerea Partidului Social Democrat European a avut astăzi o întrevedere cu europarlamentarul Carmen Avram, membru al Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților în Parlamentul European din partea PSD România.

Eurodeputatul se află la Chișinău cu ocazia participării la cea de-a 10 sesiune a Adunării Parlamentare EuroNest. La întrevedere a participat și Ciocan Iurie – Președinte PSD Republica Moldova.

În cadrul întâlnirii, care a avut loc la sediul Partidului Social Democrat European, interlocutorii au făcut schimb de opinii privind situația regională, prioritățile de integrare europeană a Republicii Moldova, precum și privind preconizata vizită a delegației PSDE la Bruxelles.

Președintele Ion Sula a subliniat că parcursul european al Republicii Moldova este obiectivul de bază al țării noastre și PSDE, în calitate de partid de stânga european, va depune în continuare toate eforturile pentru realizarea acestui deziderat, venind cu experiență și soluții pe calea asocierii, ca țară candidat de aderare la Uniunea Europeană.

Partidul Social Democrat European este membru al familiei social democrate europene și are stabilit un parteneriat strategic cu Partidul Social Democrat din România.

Share