PSDE către miniștrii PSD România: „Satul European”, utilizat ca instrument de presiune politică a primarilor social-democrați de a migra la PAS. Atac grav și nedemocratic!

PSDE către miniștrii PSD România: „Satul European”, utilizat ca instrument de presiune politică a primarilor social-democrați de a migra la PAS. Atac grav și nedemocratic!

La recentele întâlniri din București cu ocazia reuniunii Liderilor PES, vicepreședintele PSDE, Eremei Priseajniuc a avut o serie de discuții productive cu miniștri social-democrați din Guvernul României, informează OFICIAL.

Discuții au fost cu Ministrul Economiei, Stefan Radu Oprea, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, Șeful Cancelariei Prim-ministrului României, în rang de Ministru, Mihai Alexandru Ghigiu, Secretarul de Stat, Cristian Vasilcoiu.

„S-a pus accent pe domenii cruciale precum economia, investițiile europene și solidaritatea socială. Am discutat despre:

* Importanța experienței României în procesul de integrare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană
* Necesitatea investițiilor în economia Republicii Moldova.
* Insuficiența resursei umane competente și bine pregătită la nivel de autorități din Republica Moldova în procesul de integrare europeană,
* Modul în care sunt derulate proiectele de dezvoltare a localităților din Republica Moldova, inclusiv “Satul European”, utilizat ca instrument de presiune politică a primarilor social-democrați de a migra la PAS, ceea ce reprezintă un atac grav și nedemocratic din partea partidului de guvernare.

Le mulțumim pentru sprijinul constant și susținerea acordată Republicii Moldova!

Partidul Social Democrat European este un partid pro-european, care pledează pentru o colaborare strânsă cu România și Uniunea Europeană”, spune Priseajniuc.

Share