PSDE: Ca să înțelegeți atitudinea celor din PAS, este suficient să vedeți ce fac șefii lor

PSDE: Ca să înțelegeți atitudinea celor din PAS, este suficient să vedeți ce fac șefii lor

„Ca să înțelegeți mai bine atitudinea celor din PAS față de stat, lege și cetățeni, este suficient să vedeți ce face șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, principalul responsabil pentru moartea celor doi oameni, în urma atacului armat de la aeroportul din Chișinău, din 30 iunie. În loc să-și asume plenar responsabilitatea pentru această tragedie și să-și dea imediat demisia, acesta are tupeul acum să mai și acționeze în judecată Ministerul de Interne, în cadrul căruia activează, pentru faptul că i-a aplicat mustrare aspră, ca urmare a așa-numitei anchete pe care a tergiversat-o mai bine de două luni” – a declarat Partidul Social Democrat European (PSDE), informează OFICIAL.

Potrivit formațiunii, mai grav este că Vasiloi nu-i deloc o excepție, ci, mai degrabă, reprezintă o expresie exactă a actualei guvernări. Pentru că această atitudine este specifică tuturor șefilor din PAS.

„A exprimat-o ministrul Bolea, recent, când l-a numit cu cele mai murdare și obscene cuvinte pe un jurnalist, premierul Recean, care i-a cerut unui bătrân să nu se mai „niorlăie”, o exprimă și liderul PAS, Igor Grosu, de fiecare dată când deschide gura, și adjunctul său Popșoi, dacă cineva îndrăznește să-l întrebe de unde are bani să-și cumpere pensiune pe malul Nistrului…

Astfel de personaje n-au cum aduce vremuri bune, de aceea, avem ce avem. Probabil, toți cetățenii au înțeles deja acest lucru”, a conchis PSDE.

Share