PSDE: Avem de a face cu niște acte de corupție politică și concurență electorală neloială

PSDE: Avem de a face cu niște acte de corupție politică și concurență electorală neloială

Partidul Social Democrat European (PSDE) a venit cu o declarație în contextul în care a fost țința unor campanii de denigrare, informează OFICIAL.

PSDE s-a referit la o investigație jurnalistică, care arată cum membri ai PSDE sunt supuși tentativelor de corupere.

„Din păcate, avem de a face cu niște acte de corupție politică și concurență electorală neloială, care în mod sigur trebuie investigate sub toate aspectele de instituțiile de resort și de anchetă.

Iar faptul că membrii PSDE sunt îndemnați, prin corupere și șantaj, să migreze la PDCM-ul condus de Ion Chicu, arată ce hram poartă fostul premier, care este adevărata lui afiliere și cine stă în spatele lui. Iar procesul de demascare este abia la început. Nu avem de gând să tolerăm acest lucru și nici să tăcem.

Modul în care unele personaje obscure încearcă să distrugă PSDE arată cine, de fapt, sunt elementele nocive din fostul Partid Democrat, care au încercat, în toți acești ani, să ne pună bețe-n roate. Toată lumea vede acum cine sunt adevărații corupți.

Din fericire pentru noi, din păcate pentru ei, noi am rezistat, și am demonstrat cine suntem, de fapt, și care sunt valorile noastre. Am rămași fideli, în pofida presiunilor, valorilor și viziunilor europene. Acum se vede adevărată față a celor care au plecat din echipa noastră, blamând colegii rămași fideli aspirațiilor noastre sincere.

Corupția politică distruge iremediabil democrația, iar toate tentativele de corupere a membrilor noștri trebuie investigate și pedepsite în modul cel mai dur. PSDE a rezistat și vom fi mai puternici de acum înainte. Iar dovadă va fi rezultatul alegerilor locale din toamnă, care va demonstra că suntem o adevărată forță politică, reprezentativă la nivel național”, spune PSDE în Declarația sa.

Share