Membrii PSDE au participat la trainingul organizat de IRI: Experiența acumulată va fortifica echipele social-democrate din teritoriu

Membrii PSDE au participat la trainingul organizat de IRI: Experiența acumulată va fortifica echipele social-democrate din teritoriu

Membrii Partidului Social Democrat European (PSDE) au participat astăzi la sesiunea de training organizată de Institutul Republican Internațional (IRI).

În cadrul instruirii, reprezentanții Organizațiile Teritoriale ale PSDE au avut posibilitatea să afle multe despre dezvoltarea și consolidarea structurilor partidului, pregătirea strategică pentru viitoarele exerciții electorale, precum și aplicarea celor mai bune practici și abordări inovatoare în campaniile politice.

PSDE exprimă sincere aprecieri și recunoștință Institutului Republican Internațional, și în mod special Directorului de țară, Krzysztof Lisek, și Directoarei adjunctă IRI Moldova, Nadejda Sacovici, pentru organizarea trainingului și oportunitatea oferită membrilor echipei social-democrate de a-și îmbogăți cunoștințele și dezvolta competențele. Astfel de practici sunt importante pentru susținerea dezvoltării democratice și a bunei guvernări atât la nivel local, cât și național.

Cu certitudine, experiențele acumulate în cadrul instruirii vor ajută echipa PSDE să-și îmbunătățească strategiile politice și să-și consolideze poziția pe scena politică. PSDE va dezvolta în continuare colaborări fructuoase cu parteneri precum IRI, pentru a promova valorile democratice și a răspunde așteptărilor cetățenilor.

Share