Protest la Platforma DA, organizat de reprezentanții unor federații sportive (VIDEO)

Protest la Platforma DA, organizat de reprezentanții unor federații sportive (VIDEO)

UPDATE. 14:05 Andrei Năstase, liderul Platformei DA, a venit în fața protestatarilor, după protestul de la Parlament, și a catalogat acțiunea sportivilor drept „o conspirație de prost gust, care a eșaut”. Politicianul a subliniat că sportivii au nevoie de terenuri pentru antrenamente, dar „nu au nevoie de fel de fel de arene, care să cheltuie banii din bugetul de stat”.

„Iată de ce, trebuie să ne manifestăm ca o țară liberă, cu cetățeni liberi. Pe 26 august vom fi cu toții în PMAN, ca Ziua Independenței să o sărbătorim cu toată țara, fără Plahotniuc în țară!”, a declarat Năstase.

Reprezentanții unor federații sportive protestează în fața sediului Platformei Demnitate și Adevăr, informează Oficial.

Acțiunea sportivilor este desfășurată „în semn de protest față de intențiile lui Andrei Năstase de a sabota construcția Arenei Chișinău”. Sportivii scandează „Da – Arena!”.

Protestatarii au declarat că-și doresc să discute cu Andrei Năstase, liderul Platformei DA. „Am venit să protestăm pașnic, fără drapele sau simpatii politice. Vrem doar să știm de ce e contra acestei Arene”, a declarat unul dintre protestatari.

Mihaela Rotari

Share