Protest la Ministerul Finanțelor: Noi vom protesta nu doar pentru drepturile noastre, ci – pentru toată republica

Protest la Ministerul Finanțelor: Noi vom protesta nu doar pentru drepturile noastre, ci – pentru toată republica

Comitetul de Rezistență Națională ACUM a organizat astăzi o acțiune de protest la Ministerul Finanțelor, informează Oficial.

Protestatarii au cerut ministrului Finanțelor alocarea banilor pentru salariile didactice, în schimbul construcției Arenei Chișinău.

Liderul Partidului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a comunicat mai multe detalii.

„Avem de a face cu niște oameni fără caracter, care nu au înțeles nimic din toată experiența lor. Ei trebuie să aibă griji de popor. Noi vom protesta nu doar pentru drepturile noastre, ci – pentru toată republica. Trebuie să lărgim această mișcare de rezistență națională pe întreg teritoriul Republicii Moldova”, a menționat el.

Secretarul General al PAS, Igor Grosu, a vorbit despre unele preocupări ale ministrului Finanțelor. „Domnul Armașu este preocupat mai mult de campania electorală a Partidului Democrat. Este cinic atunci când oamenii devin eroi și supraviețuiesc cu 1600 de lei, iar domnul Armașu aruncă bani pentru proiecte populiste. Plahotniuc nu ar realiza ceea ce realizează, dacă nu ar fi asemenea specimene”, a precizat Grosu.

Potrivit organizatorilor, asemenea acțiuni vor avea loc săptămânal, astfel manifestanții vor merge la mai multe instituții publice, pentru a-și manifesta opunerea în fața celor de la guvernare.

Mihaela Conovali

Share