„Pro Moldova”: Suntem în criză pandemică și economică. Țara trebuie guvernată

„Pro Moldova”: Suntem în criză pandemică și economică. Țara trebuie guvernată

Grupul parlamentar „Pro Moldova” a discutat despre criza politică și pandemică cu Președintele țării, Maia Sandu, transmite OFICIAL.

După consultări, liderul „Pro Moldova”, Andrian Candu a spus ce alte subiecte s-au discutat în cadrul consultărilor.

„La subiectul crizei politice suntem consecvenți și, cum am menționat după prezidențiale, continuăm să credem că, dacă se va ajunge la anticipate, trebuie să se ajungă ordonat, disciplinat, ca țara să nu sufere. Suntem în criză pandemică și economică. Țara trebuie guvernată, nu pur și simplu, dar cu un program bine pus la punct. Am menționat și comunicat și repetat poziția noastră că sunt necesare aceste discuții și consultări per general. Noi trebuie să găsim soluții pentru aprobarea unui Guvern anticriză, preferabil cu mai puțină afiliere politică, cu program anticriză bazat pe câteva priorități: sănătate, economie, societate, justiție și modificarea legislației electorale”, a spus Andrian Candu.

De asemenea, deputatul a punctat că, dacă se ajunge la instituirea stării de urgență, ea trebuie aprobată doar dacă se găsesc soluții economice și umanitare pentru oameni.

Cristina Parfeni

Share