„Prin muncă omul e slăvit!”. Cum și-a construit cariera și viața de familie Pavel Verejanu, candidatul Partidului „Șor”, la funcția de primar de Bălți

„Prin muncă omul e slăvit!”. Cum și-a construit cariera și viața de familie Pavel Verejanu, candidatul Partidului „Șor”, la funcția de primar de Bălți

Candidatul Partidului “Șor” la funcția de primar al municipiului Bălți, Pavel Verejanu, s-a născut la 20 iulie 1973 la Florești. A absolvit Școala nr.3 din localitate, după care și-a continuat studiile la Școala profesională din Mărculești.
În anul 1992 și-a început studiile la facultatea de Economie a Universității Agrare de Stat din Moldova. Absolvind cu brio studiile, și-a început cariera profesională, deținând timp de mai mulți ani funcția de contabil-șef în câteva companii private, dar și instituții de stat.

Cei care îl cunosc spun că, a învățat de mic copil să muncească cot la cot cu părinții săi, iar dacă ar fi să îl întrebăm care este maxima pe care o folosește cel mai des, el ne va răspunde că “prin muncă omul e slăvit!”.

Din iunie 2015, Pavel Verejanu a devenit parte a echipei primarului de Orhei Ilan Șor, deținând funcția de consilier municipal și președinte al fracțiunii „Pentru Orhei” din Consiliul municipal Orhei. În decembrie 2017, a fost numit președinte al Asociației Obștești „Pentru Orhei”, grație căreia au fost realizate zeci de proiecte grandioase de infrastructură și sociale pentru bunăstarea orheienilor.

Timp de 3 ani, fiind în echipa Primarului de Orhei, Ilan Șor, Pavel Verejanu a acumulat o experiență vastă în administrarea publică locală și gestionarea eficientă a serviciilor publice, precum și implementarea proiectelor de modernizarea a orașului în domeniul infrastructurii, social și economic.

Familia Verejanu educă trei copii minunați, fiica și feciorul mai mare își fac studiile la Universitatea Liberă Internațională din Moldova, iar mezina familiei este în clasa a doua.

Cel care aspiră la fotoliul de Primar de Bălți e pasionat de pescuit și deși nu prea are timp să-și urmeze pasiunea, îi rămîne devotat. Atunci când are la dispoziție puțin timp, nu ezită să joace împreună cu prietenii o partidă de fotbal.
Potrivit lui, cartea reprezintă cel mai complet depozit al inteligenței omenești, astfel, serile preferă să citească literatură și deseori cele citite în cărți îi vin de ajutor în viața de zi cu zi.

Mihaela Rotari

Share