Primele declarații ale lui Andrei Năstase, după anunțarea rezultatelor

Primarul ales al Capitalei, Andrei Năstase, în cadrul unui briefing de presă, a mulțumit alegătorilor pentru rezultatul obținut, dar și pentru „creditul de încredere acordat”, informează Oficial.

„Astăzi, am obținut o victorie importantă și, poate că, cel mai important lucru este că această victorie au obținut-o locuitorii Chișinăului. Aș vrea, în acest moment, să le mulțumesc tuturor celor care au decis să iasă la vot, indiferent cu cine au ales să voteze. În același timp, mulțumesc tuturor celor care ne-au acordat acest credit de încredere. Le mulțumesc celor care au pus umărul la această victorie a tuturor”, a precizat el.

Prin urmare, Năstase a comunicat despre acțiunile ce urmează a fi întreprinse.

„Doar datorită unității noastre am reușit acest rezultat. Este un nou început, am pus astăzi bazele unei alianțe solide a forțelor pro-europene în perspectiva următoarelor alegeri parlamentare. Această victorie ne aparține nouă tuturor. Vă îndemn ca de mâine sa continuam ceea ce am făcut până astăzi. Să fim uniți și cât se poate de solidari, ca să obținem noi victorii”, a conchis Năstase.

Mihaela Conovali

Share