Primarul municipiului Chișinău efectuează o vizită la Viena

Primarul municipiului Chișinău efectuează o vizită la Viena

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, efectuează o vizită la Viena, Austria. După cum anunță edilul, astăzi a avut o întrevedere cu primarul capitalei Austriei, Michael Ludwig, informează OFICIAL.

„Ne-am referit la situația pandemică care a cuprins toată lumea, la proiectele pe care le putem prelua în diverse domenii pentru Chișinău, cum ar fi cele de infrastructură, amenajarea spațiilor verzi, gestionarea deșeurilor și dezvoltarea urbană”, notează Ceban, pe Facebook.

La fel, Ceban spune că a vorbit și despre Strategia de dezvoltare a Chișinăului, Planul Urbanistic General, dar și despre Harta investițională, documente care sunt în elaborare.

„Am invitat primarul Vienei la Chișinău, în contextul în care în toamna acestui an vom organiza și primul Forum economic municipal. Ne dorim să avem diverși parteneri și potențiali investitori pentru capital”, spune edilul.

În continuare, Ceban spune că și-a planificat câteva întrevederi cu mai mulți reprezentanți ai instituțiilor din Viena pentru a prelua cele mai bune practici.

Mihaela Conovali

Share