Primarul mun. Bălți aderă la Partidul Schimbării? Anunțul formațiunii

Primarul mun. Bălți aderă la Partidul Schimbării? Anunțul formațiunii

Partidul Schimbării anunță că va prezenta o declarație politică comună cu Primarul mun, Bălți, Nicolai Grigorișin, informează OFICIAL.

Formațiunea menționeză că în campania electorală de la Bălți, Partidul Schimbării a colaborat mult cu Nicolai Grigorișin pentru a face tot posibilul ca Marina Tauber, candidatul Partidului „Șor” să nu cîștige alegerile.

„e 23 noiembrie 2021, Partidul Schimbării a ținut o conferință de presă la care a facut apel public către societate și toate forțele politice sănătoase să-l susțină pe dl Nicolae Grigorișin, contracandidatul Marinei Tauber, candidata Partidului Șor.

Am semnalat multiple încălcări electorale și de finanțare a campaniei locale a Marinei Tauber de către Partidul Șor și am cerut autorităților să ia atitudine față de ilegalitățile comise.

Împreună cu echipa dlui Grigorișin, am făcut tot ce a stat în puterile noastre pentru a nu permite preluarea municipiului Bălți de către gruparea criminală organizată Șor.

Împreună am reușit o victorie importantă și am apărat municipiul Bălți și interesele cetățenilor.

Pe parcursul anului 2022, reprezentanții echipei noastre au lucrat împreună cu primarul Grigorișin și echipa dlui din cadrul consiliului municipal Bălți, la elaborarea unui plan de dezvoltare a municipiului Bălți și de reformare a primăriei”, spune Partidul Schimbării.

Share