Primarul capitalei: În ultimele zile tot urmăresc cum unii oameni varsă venin și fac tot posibilul pentru a mă atrage într-un joc informativ murdar…

Primarul capitalei: În ultimele zile tot urmăresc cum unii oameni varsă venin și fac tot posibilul pentru a mă atrage într-un joc informativ murdar…

„În ultimele zile tot urmăresc cum unii oameni varsă venin și fac tot posibilul pentru a mă atrage într-un joc informativ murdar”. Declarația a fost făcută de primarul general de Chișinău, Ion Ceban, într-o postare pe Facebook, informează OFICIAL.

„Oameni tare „buni” investesc bani grei pentru diverse video, așa numite investigații, cheltuie bani pentru realizarea emisiunilor și expunerea opiniilor influencerilor ca să mă murdărească pe mine și echipa mea. Fraților, lucrați și vă faceți datoria față de oameni, or demonstrați prin aceste acțiuni că vă deranjează că sunt cel care vă spune adevărul, iar în același timp orașul se dezvoltă și va continua să se modernizeze”, a scris Ceban.

El a mai spus că nu va comenta declarațiile aberante ale unor deputați și ale persoanelor care încearcă să genereze haos. „Tare vă mai temeți de alternativă!”, precizează politicianul.

Cât privește ajutorul de la stat în gestionarea crizei refugiaților, el a menționat că, Primăria Chișinău nu a primit nimic, deocamdată.

„Nu știu dacă cineva dintre primăriile din țară au primit ceva, dar unde sunt acele tone de produse, avioane și camioane încărcate cu toate cele necesare care au ajuns ca și donații în țara noastră? E tare complicat să răspundă cineva. Pe foaie ne-au dat tocmai 9 milioane de lei. Pe foaie. Pe foaie au dat câteva sute de mii și la alte primării. Pe foaie”, a punctat primarul.

Totodată, edilul a afirmat: „Acele condiții desenate de cei de la Guvern pentru primării ca să poată beneficia de acești bani, după ce o lună de zile am cheltuit și ne-am descurcat pe cont propriu împreună cu partenerii, sunt din domeniul cosmosului. Așa au fost create condițiile ca să nu fie oferite surse financiare primăriilor din donațiile care au venit la stat. Și la fel ca în COVID, primăriile au rămas pe cont propriu să se descurce”.

 Cristina Jicol

Share