Primarul Capitalei: „Apă Canal” a ajuns în datorii din cauza guvernării

Primarul Capitalei: „Apă Canal” a ajuns în datorii din cauza guvernării

„Acest Guvern trebuie să plece, deoarece acest Guvern își face interesele personale, cei din Guvernul actual își cresc buzunarele proprii și au devenit o turmă de incompetenți și lacomi”. Declarația a fost făcută de primarul capitalei, Ion Ceban, informează OFICIAL.

Potrivit spuselor sale, cu privire la situația de la „Apă Canal”, urmează să fie identificată o soluție, „pentru că cei din Guvernul PAS sunt incompetenți”. Pe lângă asta, el a spus că guvernarea mai decis să trimită controale la ,,Apă Canal”.

„Îmi pare că, conducerea de vârf a țării, doamna Președinte, este dusă intenționat în eroare și în cazul ,,Apă Canal” și în cazul noii gunoiști de la Stăuceni, pe care vor să o construiască. Aceste două subiecte țin de securitatea națională. Dar ei nu înțeleg ce fac”, a menționat politicianul.

Ion Ceban a mai spus că, ,,Apă Canal” a ajuns în datorii din cauza lor, deoarece s-a bătut la toate ușile și s-a preîntâmpinat despre aceste momente. ,,Apă Canal” nu avea așa probleme acum câteva luni, până la scumpirile majore cu 700% la gaz şi cu 300 % la electricitate. ,,Apă Canal” nu lucrează pe aer, dar trebuie cumva să-și acopere cheltuielile.

„Acum iarăși se cere de la ANRE scumpirea la căldură. Vom vedea în cât timp va fi aprobată această decizie, care a fost ținută în secret din 22 decembrie. În secret, ca toate deciziile pe care le iau.

Așa de lacomi sunteți că deja cineva face business și calculează pe foaie profitul din vânzarea – Apă Canal” și trecerea în mâini străine a instituției. Au stabilit și un preț de 59 de lei pentru un metru cub de apă și vor argumenta că vor să modernizeze instituția”, a mai declarat primarul.

Share